Ponttonilaituri lisävarusteet - 6 tuotetta, joiden asentamista kannattaa harkita - Top Marine
22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
20 vuoden aikana meistä on tullut kokonaisvaltaisten laituriratkaisujen johtava toimittaja Baltian maissa sekä Pohjoismaissa.

Ponttonilaituri lisävarusteet – 6 tuotetta, joiden asentamista kannattaa harkita

Uimaponttonit ECO penkki Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Olet jo asentanut tai suunnittelet asentavasi ponttoonilaituri kotiisi tai kesämökillesi. Miten voit tehdä siitä oman näköisesi ja mukavamman?

Tietenkin lisävarusteiden avulla! Alla esittelemme ponttoonilaituri yleisimmin käytetyt lisävarusteet lyhyesti, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

1. Uimaportaat

Uimatikkaat Kuremaalla Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Epäilemättä tärkein lisävaruste. Uimaportaiden ansiosta kaikkien, niin nuorten kuin vanhojen, on helppo mennä uimaan sekä nousta vedestä

Millaiset portaat tarvitsen?

Ponttoonilaiturin tapauksessa neliportaiset tikkaat riittävät, sillä laituri liikkuu vedenpinnan muuttuvan tason mukana, joten ei ole vaaraa siitä, että portaat eivät enää yltäisi veteen vedenpinnan laskiessa. Liian pitkät portaat voivat myös juuttua pohjaan ja vahingoittaa laituria.

Pidempiä seitsenaskelmaisia portaita käytetään ensisijaisesti kiinteissä laitureissa tai terasseissa, sillä näiden tapauksissa lyhyemmät portaat eivät välttämättä enää yltäisi veteen vedenpinnan laskiessa.

Tuotevalikoimasta löytyy myös taittuvat portaat, jotka voidaan nostaa pois vedestä. Tämä vaihtoehto on kätevä vesiväylillä (joet, virrat), jossa myötävirtaan kelluva rojuja oksat saattaisivat jäädä portaisiin jumiin ja rikkoa ne painollaan..

2. Ponttoonilaiturin kaiteet

Kaiteet Haapsalu rantakatu Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Kaiteet lisäävät ponttonilaiturin turvallisuutta ja mukavuutta, mutta miten tarkalleen ottaen?

Uimaan mennessäsi sinulla on aina paikka, johon voit laskea pyyhkeesi. Samalla kaiteet myös pienentävät mahdollisuutta, että lähellä reunaa oleskeleva henkilö putoaisi veteen.

Penkillä varustettua kaidetta käytettäessä lisäetuna on paikka, jossa voit nauttia auringosta tai ihanana kesäyönä auringonlaskusta. Kaiteisiin voi myös kiinnittää kukkaruukkuja tai voit tehdä niistä omannäköisesi monella luovalla tavalla.

3. Venerenkaat ja pollarit

Venerenkaat Palamusessa Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Jos haluat kiinnittää veneen ponttonilaiturin vieressä, sinun on käytettävä joko venerenkaita tai pollareita. Huomioi ponttonilaiturein rakenteen erityisvaatimukset sekä veneen koko valintaa tehdessäsi.

Pollareita ja venerenkaita on saatavilla eri kokoja, joko kuumasinkittyinä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

4. Törmäyssuojat

Tormayssuojat Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Kun venettä säilytetään ponttoonilaiturin vieressä, se voi naarmuuntua liikkuessaan vedessä tuulen tai pienten aaltojen mukana. Miten nämä vauriot voidaan välttää?

Se on helppoa! Kiinnitä laituriin törmäyssuojat, joiden avulla vältetään veneen rungon ja ponttoonilaiturin välinen kontakti.

Valikoimastamme löytyy erikokoisia kestäviä törmäyssuoja, värivaihtoehdot valkoinen tai harmaa.

5. Aurinkopaneeleilla varustetut valot

Raskaan sarjan ponttonit pollareita Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Nopea ja halpa tapa valaista laituri on käyttää langattomia aurinkovoimalla toimivia pollareita sekä LED-valoja, jotka luovat mukavaa tunnelmaa ponttoonilaiturille sekä ympäristöön.

6. Venepaikkojen määrän lisääminen

Veneponttoneita venepuomeilla Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää poijuja, venepuomeja sekä käveltäviä venepuomeja, joiden avulla kiinnittymisvaihtoehtoja voidaan lisätä. Oikeaa vaihtoehtoa valittaessa on huomioitava ponttoonilaiturin malli, kelluntakorkeus sekä ankkuroinnin vahvuus. Löydät asiantuntijamme yhteystiedot sivun alalaidasta – hän auttaa sinua tekemään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan valinnan.

Oliko artikkeli hyödyllinen ja miellyttävä?

Artikkeleita, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Pyydä apua asiantuntijalta