22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
20 vuoden aikana meistä on tullut kokonaisvaltaisten laituriratkaisujen johtava toimittaja Baltian maissa sekä Pohjoismaissa.

Uimalaiturit ECO

Esittely

Uimalaituri ECO on kustannustehokas ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti uima- tai venelaituriksi kotiin tai mökille. Se on ihanteellinen valinta sisävesistöjen rannoille.

Vakiomoduleista voidaan luoda sopivan pituinen ja muotoinen uimalaituri, joka omaa tarvittavan kantavuuden (katso alta esimerkkejä). Ponttoneita voi hyvin käyttää kelluvan saunan tai tasanteen alla. Ponttonin pituutta ja leveyttä voidaan laajentaa myöhemminkin.

Suunnitellessasi uimalaituri ECO:n hankintaa, suosittelemme lukemaan seuraavat hyödylliset artikkelit:

  • Laiturit – 3 oleellista asiaa, jotka on otettava huomioon laiturin valinnassa
  • Kelluvan laiturin sijoittaminen – 6 arvioitavaa asiaa luonnossa

Uimalaituri ECO:n vakioleveys on 2 m ja vakiopituudet ovat 4 m, 5 m ja 6 m.

ECO-laituri voidaan asentaa rantaan nähden vaaka- tai pituussuunnassa. Yhden modulin laiturin kiinnittämiseen riittää vahva maatuki. Pidemmät rakenteet ankkuroidaan betoniankkureiden, ankkurointikettinkien, kiinnityspylväiden tai vinokiinnikkeiden avulla. Suosittelemme ankkuroimistyön jättämistä meidän tehtäväksemme, koska meillä on tähän työhön sopiva työturvallisuuden takaava erityistekniikka.

  • ECO mallin suunnittelu omaan tarpeeseen sopivaksi onnistuu hyvin meidän verkkosovelluksessa. Sovelluksessa näet myös projektin kustannukset. Tarvittaessa löydät käyttöohjeet tästä linkistä.
  • Jos olet suunnittelija tai arkkitehti, saat ladattua helposti uimalaituri ECO:n ja myös muut tuotemallit ProdLibi katalogista. Käyttöohje löytyy täältä.

Vahva kantava rakenne valmistetaan syväkyllästetystä havupuusta ja kansi on uritettu liukumisen välttämiseksi. Lisäksi käytetyt puumateriaalit lajitellaan vahvuuden mukaan ja niissä käytetään sormiliitoksia. Rakenne ja materiaalit takaavat erinomaisen laadun ja kestävyyden.

Kaikki metalliosat on suojattu ympäristön rasitukselta kuumasinkityksellä.

ECO 400 l muoviponttonit valmistetaan rotaatiovalulla, minkä ansiosta ne kestävät UV-säteilyä, jäätä ja kiveniskuja. Ponttonit ovat sisältä tyhjiä, joten ne ovat kevyitä ja niitä on helppo käsitellä. Laitureiden syväys on hyvin matala ja ne soveltuvat vesistöihin, joissa vedenpinnan taso vaihtelee.

Kompaktin kokonsa ansiosta uimalaituri on helppo kuljettaa itse. Voit tilata asennuksen meiltä, tai voit tehdä sen suhteellisen helposti myös itse (Lue lisää jutusta: ”Uimalaituri – tee se itse tai osta valmis kokonaisuus?“)

Videolta näet miten ECO -laiturin kuljetus ja asentaminen tapahtuu:


Tee itse ECO UimalaituriSaatavilla on erilaisia lisävarusteita  esimerkiksi sivuverhoiluja, uimaportaita, kaiteita, törmäyssuojia, venerenkaita, valaisinpylväitä ja pelastusrengassetti. Voit tehdä ponttonistasi erityisen ylellisen jalopuukannella tai led-valaistuilla pollareilla.

Uimalaituri ECO:n huolto

Talvea varten suosittelemme, että uimalaituri ECO puretaan, sillä jäätyminen saattaa vahingoittaa tuotteen rakennetta. Sinä kuitenkin itse tiedät tulevan sijoituspaikan jäätilanteen ja vedenpinnan keskimääräisen tason parhaiten.  Kerro ne meille niin neuvomme sinua toimintatavan suhteen.

Kaikki muut laituria koskevat huolto-ohjeet olemme koonneet oppaaseen: ”Miten laiturista pidetään huolta oikein?”

Hinta

Uimalaituri ECO 1/2 x 4 m902 €
Puukansi 1/2 x 4 m1 kpl466 €
Muoviponttoni ECO 400 l2 kpl436 €

Kantavuus 666 kg, paino 134 kg, kelluntakorkeus 0,4 m.

Uimalaituri ECO Moduli 3 x 2 m1 211 €
Puukansi Moduli 0,7 x 2 m3 kpl 411 €
Muoviponttoni ECO 400 l2 kpl436 €
Käyntisilta 1 x 3 m1 kpl364 €

Kantavuus 657 kg, paino 143 kg, kelluntakorkeus 0,35 m.

Uimalaituri ECO 2 x 4 m1 434 €
Puukansi 2 x 4 m1 kpl 576 €
Muoviponttoni ECO 400 l2 kpl436 €
Käyntisilta 1 x 4 m1 kpl422 €

Kantavuus 632 kg, paino 168 kg, kelluntakorkeus 0,38 m.

Uimalaituri ECO 2 x 6 m2 110 €
Puukansi 2 x 6 m1 kpl816 €
Muoviponttoni ECO 400 l4 kpl872 €
Käyntisilta 1 x 4 m1 kpl422 €

Kantavuus 1324 kg, paino 276 kg, kelluntakorkeus 0,4 m.

Asennusohje

Asennuksessa on kaksi vaihtoehtoa:

  1.  Kun tilaat asennuksen meiltä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin sopia ajankohdasta sekä näyttää tiimillemme oikea sijainti heidän saapuessaan. Muutaman tunnin päästä uusi uimalaituri on käyttökunnossa.
  2. Voit asentaa laiturin myös itse noin puolessa päivässä noudattamalla ohjeita. Asennusohjeen voit ladata täältä ja me olemme tukenasi, jos sinulla on kysyttävää.

Ennen kuin päätät, lue artikkeli: ”Uimalaituri – tee se itse tai osta valmis kokonaisuus.“ ja katso videolta miten asennus ja kuljetus tapahtuu.


Tee itse ECO UimalaituriTuotteen PDF-asiakirjat

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Pyydä apua asiantuntijalta