Uimalaiturit ECO - Top Marine
22 vuoden kokemus kelluvista ponttoneista
Tuotamme 4 500 m kelluvia ponttoneja joka vuosi
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
20 vuoden aikana meistä on tullut kokonaisvaltaisten laituriratkaisujen johtava toimittaja Baltian maissa sekä Pohjoismaissa.

Uimalaiturit ECO

Esittely

Uimaponttoni ECO on pitkäaikainen kustannustehokas ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti uima- tai veneponttoniksi kotiin ja on ihanteellinen sisävesistöjen rannoille.

Vakiomoduuleista voidaan luoda sopivan pituinen ja muotoinen uimaponttoni, joka omaa tarvittavan kantavuuden (katso alta esimerkkejä), ja kellukkeita voi hyvin käyttää kelluvan saunan tai tasanteen alla. Ponttonin pituutta ja leveyttä voidaan laajentaa myöhemminkin.

Uimaponttoni ECOn vakioleveys on 2 m ja vakiopituudet ovat 4 m, 5 m ja 6 m.

ECO-ponttoni voidaan asentaa penkereeseen nähden vaaka- tai pituussuunnassa, ja yhden moduulin ponttonit voidaan ankkuroida, mikäli tarjolla on vahva maatuki. Pidemmät rakenteet ankkuroidaan betoniankkureiden, kiinnitysketjujen, kiinnityspylväiden tai vinokiinnikkeiden avulla.

Vahva kantava rakenne valmistetaan syväkyllästetystä havupuusta ja kate on uritettu liukumisen ehkäisemiseksi. Lisäksi käytetyt puumateriaalit lajitellaan vahvuuden mukaan ja niissä käytetään sormiliitoksia, mikä takaa erinomaisen laadun ja kestävyyden.

Kaikki metalliosat on suojattu ympäristön vaikutukselta kuumasinkityksellä.

ECO 400 l muovikellukkeet valmistetaan rotaatiovalulla, minkä ansiosta ne kestävät UV-säteilyä, jäätä ja kiveniskuja. Kellukkeet ovat sisältä tyhjiä, joten ne ovat kevyitä ja niitä on helppo käsitellä. Kellukkeiden syväys on hyvin matala ja ne soveltuvat vesistöihin, joissa vedenpinnan taso vaihtelee tai maaperä on hetteistä.

Kompaktin kokonsa ansiosta uimaponttoni on helppo kuljettaa itse. Voit tilata asennuksen meiltä, tai voit tehdä sen suhteellisen helposti myös itse (lue lisätietoja alta).

Saatavilla on erilaisia lisävarusteita, kuten sivukatteita, tikkaita, kaiteita, törmäyssuojia, venerenkaita, valaisinpylväitä ja pelastusrengassetti. Voit tehdä ponttonistasi erityisen ylellisen jalopuukatteella tai led-valaistuilla pollareilla.

Talvea varten suosittelemme, että uimaponttoni ECO puretaan, sillä jäätyminen saattaa vahingoittaa tuotteen rakennetta. Sinä kuitenkin itse tiedät tulevan sijoituspaikan jäätilanteen ja vedenpinnan keskimääräisen tason parhaiten, joten kirjoita tai soita meille ja neuvomme sinua toimintatavan suhteen.

Hinta

Uimaponttoni ECO 2 m830 €
Puukate 1 kpl422 €
Muovikelluke ECO (400 l)2 kpl408 €

Kantavuus 666 kg, paino 134 kg, kelluntakorkeus 0,4 m.

Uimaponttoni ECO 4 m1 148 €
Puukate (2 x 4 m)1 kpl 432 €
Muovikelluke ECO (400 l) 2 kpl408 €
Käyntisilta (1 x 4 m)1 kpl308 €

Kantavuus 632 kg, paino 168 kg, kelluntakorkeus 0,38 m.

Uimaponttoni ECO 4 + 4 m1 988 €
Puukate (2 x 4 m)2 kpl 864 €
Muovikelluke ECO (400 l)4 kpl816 €
Käyntisilta (1 x 4 m)1 kpl308 €

Kantavuus 1 264 kg, paino 336 kg, kelluntakorkeus 0,38 m.

Asennusohje

Asennuksen suhteen sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1.  Kun tilaat asennuksen meiltä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin sopia ajankohdasta, näyttää tiimillemme oikea sijainti heidän saapuessaan ja muutaman tunnin päästä voit alkaa käyttää uutta uimaponttoniasi;
  2. Jos kykenet käsittelemään johdotonta poraa, voit asentaa ponttonin itse puolessa päivässä noudattamalla ohjeita. Asennusohjeen voit ladata täältä ja me olemme tukenasi, jos sinulla on kysyttävää.

Tuotteen PDF-asiakirjat

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Pyydä apua asiantuntijalta