Uimalaiturit ECO - Top Marine
22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
20 vuoden aikana meistä on tullut kokonaisvaltaisten laituriratkaisujen johtava toimittaja Baltian maissa sekä Pohjoismaissa.

Uimalaiturit ECO

Esittely

Uimalaituri ECO on kustannustehokas ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti uima- tai venelaituriksi kotiin tai mökille. Se on ihanteellinen valinta sisävesistöjen rannoille.

Vakiomoduleista voidaan luoda sopivan pituinen ja muotoinen uimalaituri joka omaa tarvittavan kantavuuden (katso alta esimerkkejä). Ponttoneita voi hyvin käyttää kelluvan saunan tai tasanteen alla. Ponttonin pituutta ja leveyttä voidaan laajentaa myöhemminkin.

Uimalaituri ECO:n vakioleveys on 2 m ja vakiopituudet ovat 4 m, 5 m ja 6 m.

ECO-laituri voidaan asentaa penkereeseen nähden vaaka- tai pituussuunnassa, ja yhden modulin ponttonit voidaan ankkuroida, mikäli tarjolla on vahva maatuki. Pidemmät rakenteet ankkuroidaan betoniankkureiden, kiinnitysketjujen, kiinnityspylväiden tai vinokiinnikkeiden avulla.

Vahva kantava rakenne valmistetaan syväkyllästetystä havupuusta ja kansi on uritettu liukumisen ehkäisemiseksi. Lisäksi käytetyt puumateriaalit lajitellaan vahvuuden mukaan ja niissä käytetään sormiliitoksia, mikä takaa erinomaisen laadun ja kestävyyden.

Kaikki metalliosat on suojattu ympäristön rasitukselta kuumasinkityksellä.

ECO 400 l muoviponttonit valmistetaan rotaatiovalulla, minkä ansiosta ne kestävät UV-säteilyä, jäätä ja kiveniskuja. Ponttonit ovat sisältä tyhjiä, joten ne ovat kevyitä ja niitä on helppo käsitellä. Laitureiden syväys on hyvin matala ja ne soveltuvat vesistöihin, joissa vedenpinnan taso vaihtelee.

Kompaktin kokonsa ansiosta uimalaituri on helppo kuljettaa itse. Voit tilata asennuksen meiltä, tai voit tehdä sen suhteellisen helposti myös itse (lue lisätietoja alta).

Saatavilla on erilaisia lisävarusteita  esimerkiksi sivuverhoiluja, uimaportaita, kaiteita, törmäyssuojia, venerenkaita, valaisinpylväitä ja pelastusrengassetti. Voit tehdä ponttonistasi erityisen ylellisen jalopuukannella tai led-valaistuilla pollareilla.

Talvea varten suosittelemme, että uimalaituri ECO puretaan, sillä jäätyminen saattaa vahingoittaa tuotteen rakennetta. Sinä kuitenkin itse tiedät tulevan sijoituspaikan jäätilanteen ja vedenpinnan keskimääräisen tason parhaiten.  Kerro ne meille niin neuvomme sinua toimintatavan suhteen.

Hinta

Uimalaituri ECO 1/2 x 4 m879 €
Puukansi 1/2 x 4 m1 kpl443 €
Muoviponttoni ECO 400 l2 kpl436 €

Kantavuus 666 kg, paino 134 kg, kelluntakorkeus 0,4 m.

Uimalaituri ECO Moduli 3 x 2 m1 200 €
Puukansi Moduli 0,7 x 2 m3 kpl 402 €
Muoviponttoni ECO 400 l2 kpl436 €
Käyntisilta 1 x 3 m1 kpl362 €

Kantavuus 657 kg, paino 143 kg, kelluntakorkeus 0,35 m.

Uimalaituri ECO 2 x 4 m1 390 €
Puukansi 2 x 4 m1 kpl 547 €
Muoviponttoni ECO 400 l2 kpl436 €
Käyntisilta 1 x 4 m1 kpl407 €

Kantavuus 632 kg, paino 168 kg, kelluntakorkeus 0,38 m.

Uimalaituri ECO 2 x 6 m2 051 €
Puukansi 2 x 6 m1 kpl722 €
Muoviponttoni ECO 400 l4 kpl872 €
Käyntisilta 1 x 4 m1 kpl407 €

Kantavuus 1324 kg, paino 276 kg, kelluntakorkeus 0,4 m.

Asennusohje

Asennuksessa on kaksi vaihtoehtoa:

  1.  Kun tilaat asennuksen meiltä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin sopia ajankohdasta sekä näyttää tiimillemme oikea sijainti heidän saapuessaan. Muutaman tunnin päästä uusi uimalaituri on käyttökunnossa.
  2. Voit asentaa laiturin myös itse noin puolessa päivässä noudattamalla ohjeita. Asennusohjeen voit ladata täältä ja me olemme tukenasi, jos sinulla on kysyttävää.

Tuotteen PDF-asiakirjat

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Pyydä apua asiantuntijalta